MENI

Edita i Džordži sutra objavljuju duetsku pjesmu

Nakon što su zainteresovali javnost objavama na društvenim mrežama, popularni izvođači Edita Aradinović i Džordži potvrdili su da snimaju duet.

Lijepu vijest podijelili su sa fanovima na Instagramu, i to kada je popularna pjevačica snimila video koji je postavila na storiju.

– Kao što smo i obećali, stiže duet – rekla je Edita u pomenutom snimku.

Iz njenih narednih objava može se zaključiti da izvođači uveliko rade na njihovoj prvoj zajedničkoj pjesmi, a pjevačica je potom podijelila i djelić numere koji se fanovima veoma dopao.

Također, pokazala je i da se nalaze u studiju, a Edita je u jednom trenutku upitala i kakav je duet, zatim su se svi u studiju složili da su veoma zadovoljni nadolazećim hitom:

– Onako, fenomenalan! – komentarisalo se u studiju.

Podsjećamo, Džordži je tokom takmičenja u IDJShow-u objavio pjesmu „Loš sam ti ja“, na kojoj je radio zajedno sa svojom mentorkom Teodorom Džehverović i njenim timom Vuksanom Bilanovićem i Markom Morenom i koja je nedavno dostigla milion pregleda na YouTube.

S obzirom na to da su i Edita i Džordži veoma posvećeni svojim karijerama, ne sumnjamo da će njihova pjesma biti pun pogodak.

Pjesma će biti objavljena sutra u 14 sati na YouTubeu.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista