MENI

fatmir slika.jpg2

Fatmir Sulejmani o novoj pjesmi i nadolazećem albumu: “Radimo, imamo nekih planova Jala i ja”

Fatmir Sulejmani, bosanskohercegovački pjevač koji je srca publike osvojio kako u Bosni i Hercegovini tako i u regionu prije nekoliko dana objavio je pjesmu “Kamene suze”.

Pjesma je ubrzo poprimila poztivne reakcije, a o novoj pjesmi kao i planovima za narednu godinu razgovarali smo sa Fatmirom u Popodnevnom programu.

Tekst i muziku za pjesmu je radio Jala, a prema riječima Fatmira u novoj 2024. godini, ova saradnja će se nastaviti. Jalu je upozanao preko zajedničkih prijatelja.

“Mogu slobodno reći da je ovoj moj najzreliji projekat koji sam uradio. Pjesma ima malo dublju priču u tekstu. ” kazao je Sulejmani i dodao:

“Ja trenutno radim album, namjeravam da izađe sljedeće godine. Radimo, imamo nekih planova Jala i ja, nešto spremamo zajedno. Volio bih da ostanem u ovom pravcu, da izguram ovu priču.”

Pitali smo Fatmira, jesu li “Kamene suze”, one muške suze koje rijetko poteku niz lice i kada je Fatmir posljednji put plakao?

“Fatmir se ne čini baš toliko emotivan u javnosti, ali zaista neko koga mnoge stvari pogađaju. Najviše me na suze potakne to što mi vrlo često nedostaje porodica.”, kazao je Fatmir u Poponevnom programu.

Osim muzike, Fatmir nam je otkrio i da voli kuhati, a posebno za sebi drage ljude. O planovima za Novu godinu i gdje nastupa kao i cijeli intervju možete pogledati na linku ispod.

Također za Fatmira smo imali i novogodišnju pitalicu:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista