MENI

1

Haris Džinović je inspirisao Ninu Badrić u pisanju jedne od najpopularnijih pjesama

Hrvatska pop zvijezda Nina Badrić tokom karijere snimila je brojne hitove, ali pjesma “Moja ljubav”, sudeći po njenom objašnjenju na Instagramu, spada u grupu posebnih.

Nastala je jedne davne zagrebačke zime dok je Nina slušala album Harisa Džinovića, otkrila je pjevačica.

“Bio mi je inspiracija. Taj glas i emocija inspirisali su me za mnoge pjesme koje su te noći nastale. Dogodila se inspiracija i tada sam napisala album ‘Ljubav’. Čitav album nastao je u sat vremena. Kada duša govori, to je neodbranjivo. Album ‘Ljubav’ dobio je pet Porina i ta emocija je prošla kroz sve. Ono što je najvažnije je da te pjesme i danas žive u svima vama”, dodala je Badrić.

Njena objava sadrži i snimak prvog koncerta u Beogradu. Pamtiće ga, između ostalog, po posebnom gostu koji je bio u prvom redu.

“Zakasnila sam na vlastiti koncert, prošla kroz publiku i poželjela ostati tamo u publici. Htjela sam se ušuškati u tu ljubav. Tri puta ste me zvali na bis. Duša je pjevala, noge više nisu slušale (smijeh). Jedan od najljepših trenutaka moje karijere je ovaj koncert iz Sava centra. I da… Ljubiša Samardžić sjedio je u prvom redu”, zaključila je Nina Badrić, uz napomenu da je novi beogradski koncert očekuje 14. februara.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista