MENI

image-136

CTD ima novi singl “Neću, ne želim”

CTD (Carstvo teatralnog djelovanja)  čini dvojac Nikola Milosavljević i Rajnard Hraščanec. Za svoj novi singl ‘Neću, ne želim’ zajednički potpisuju tekst, muziku i aranžman, a za produkciju i snimanje bio je zadužen Marin Hraščanec

U današnjem svijetu gdje se brzina života nameće kao imperativ, a svakodnevica često guši našu ličnost i autentičnost, mladi se suočavaju s izazovom letargije kao nikad prije. Upravo ova tema je u fokusu novog singla ‘Neću, ne želim’ kreativnog dvojca CTD. Kroz ritmički zaraznu melodiju i lako pamtljiv tekst novi singl daje iskreni pogled na unutrašnje borbe mladih generacija.

– CTD prvenstveno djeluje s ciljem izražavanja koje često započinje našim neobaveznim kreativnim druženjem uz muziku, a kroz svoje tekstove želimo istaknuti neke od aktualnih problema našeg društva. Prvi singl bio je svojevrsna zezancija o vranama, dok je ‘Neću, ne želim’ prije svega pjesma otpora prema bilo kakvom pritisku, pjesma o inerciji, obvezama koje život nameće mlađoj generaciji, nepristajanju, a posebno o otporu i buntu koji postaju sve rijeđi fenomeni. – istaknuli su.

Kao pravi predstavnici svoje bezvoljne generacije zaključili su: – Možemo reći svašta o pjesmi, ali nećemo, odnosno…ne želimo. Pitajte nekog drugog.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista