MENI

01 Jelena Tomasevic - Photo Milos Nadazdin

Jelena Tomašević objavila album ‘Iskrena’: Na ovom albumu se radi još od korone

Regionalna muzička zvijezda Jelena Tomašević objavila novi album pod nazivom ‘Iskrena’.

Na albumu se radili Mahir Sarihodžić, Nermin Puškar, Maya Sar, Aleksandra Milutinović, Sergej Ćetković, Mirjana Dević, Branko Koprivica, Goran Kovačić.

“Pesma ‘Iskrena’ nekako se izdvojila i po senzibilitetu i po samom nazivu, dugujem to Mayi Sar, tako da bih podelila tu odluku sa njom da se album baš tako zove. Ona je pisala muziku i tekst, Mahir Sarihodžić je radio aranžman.”, kazala je Jelena za Radio M.

Na albumu se nalazi i pjesma ‘Veruj mi da verujem’ sa kojom je Jelena pobijedila na nedavno održanom festivalu ‘Beogradsko proleće.’

Kada je na Instagramu Branka Koprivice čula melodiju, Jelena je dobila inspiraciju i napisala tekst za pjesmu ‘Nema te’. No, nije tek tako lako napraviti album.

“To je jedan proces koji traje godinama. Intezivno se na ovom albumu radi još od korone, tad su nastali demo snimci, ali su neke pesme nastale i pre toga, recimo pesme Aleksandre Milutinović, ‘Veruj mi da verujem’ i ‘Suncokret’. Uvek te neke pesme čekaju pravi momenat da izađu i budu objedinjene na jednom mestu.”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista