MENI

52c17a233492-kelly-rowland-bob-t.jpg

Kelly Rowland oduševljava prvu noć Mighty Hoopla

Kelly Rowland postala je emotivna dok je posvetila jednu pjesmu svom obožavatelju koji je nedavno preminuo dok je nastupala na Mighty Hoopla festivalu u subotu.

42-godišnja pjevačica nastupila je na glavnoj pozornici u Brockwell Parku u Londonu, a nakon što je oduševila fanove s kraćim verzijama nekoliko svojih pjesama, atmosfera se ozbiljno promijenila kada je izvođačica hita “Dilemma” posvetila svoju izvedbu Julie Lillis, koja je preminula od raka u martu.

Posvećujući pjesmu “Stole” Julie, Kelly je rekla: “Sljedeću pjesmu želim posvetiti mojoj dragocjenoj Julie, koja je bila s Destiny’s Child i sa mnom cijelu moju karijeru. Julie, volim te. Ova je za tebe.”

Nakon izvedbe te pjesme, Kelly je započela medley s klasikama grupe Destiny’s Child, uključujući “Bills Bills Bills”, “Survivor”, “Independent Women Pt. 1” i “Lose My Breath”, prije nego što je završila svoj nastup s pjesmama “Life Like This”, “Work” i “When Love Takes Over”.

Kasnije je pjevačica na Instagramu podijelila video snimke svog nastupa.

U opisu videa je napisala: “Jako volim vas, London!!! HVALA VAM! HVALA VAM!! HVALA VAM!!!”

Kelly nije bila jedini izvođač na festivalu u subotu koji je odavao počast svom katalogu pjesama.

Ranije tog popodneva, Nadine Coyle je oduševila fanove s izborom hitova grupe Girls Aloud, uključujući “Sound of the Underground”, “Biology” i “Something Kinda Ooh”, kao i svojom pjesmom “Go To Work” i obradom pjesme “Better Off Alone”.

Drugi vrhunci prvog dana festivala dolazili su od Kelis, koja je izvodila svoje najveće hitove, ali i obrade, uključujući instrumentalnu verziju pjesme “Smells Like Teen Spirit” grupe Nirvana i verziju pjesme “I Feel Love” Donne Summer. Natasha Bedingfield, izvođačica hita “Unwritten”, je oduševila publiku s pjesmom “Purple Rain” Princa, koju je izvela na svoj način, a Aqua je uspjela sve prisutne u parku natjerati da pjevaju njihove omiljene hitove, uključujući “Turn Back Time”, “Doctor Jones” i njihov najveći hit, “Barbie Girl”.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista