MENI

image-376

Mahmood predstavlja album „NEI LETTI DEGLI ALTRI“!

Jedna od najvećih globalnih muzičkih senzacija iz Italije – Mahmood konačno predstavlja svoj treći studijski album pod nazivom „NEI LETTI DEGLI ALTRI“!

Nakon ponovnog učestvovanja na prestižnom festivalu Sanremo i sada već velikog hita „TUTA GOLD“, koji broji više od 15 miliona preslušavanja na globalnim streaming platformama i osvaja muzičle top liste širom Europe, Mahmood je odlučio pokloniti publici svoje najintimnije i najemotivnije izdanje do sada.

Album „NEI LETTI DEGLI ALTRI“, na kojem se nalazi 10 novih pjesama, predstavlja introspektivno i dirljivo izdanje koje donosi priče o krevetu kao simbolu za ljudske emocije – umjetnik se u okviru albuma bavi svim aspektima ličnosti koje se odvijaju u krevetu, od snova do istraživanja ljubavi i patnje.

„Tokom prethodne tri godine mnogo sam se mijenjao i radio na sebi. Živio sam u raznim kućama, spavao u krevetima u različitim gradovima i razmišljao zašto sam kao dijete želio raditi sve što imam priliku raditi danas. Zahvaljujem se svim ljudima koji su bili sa mnom na ovom putu umjetničkog istraživanja. Često se nađemo u tuđim krevetima, a ja se nadam da ćete u ovom albumu vi pronaći dio sebe. Hvala vam“, poručio je Mahmood putem svog službenog Instagram profila povodom izlaska novog izdanja.

Alessandro Mahmoud već od 2019. godine gradi svoju internacionalnu karijeru, a pažnju je privukao singlovima „Soldi“ i „Brividi“ koji su ga dva puta odveli na Eurosong i oba puta mu donijeli izuzetno visok plasman i milione streamova na globalnom nivou.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista