MENI

image-523

Meghan Trainor i Kim Petras ove sedmice objavljuju novi remix: “Made You Look”

Pop zvijezde Meghan Trainor i Kim Petras su potvrdile da će izbaciti remiks pjesme “Made You Look” u petak, 27. januara 2023. godine.

Tokom snimanja u studiju im se pridružio Meghanin sin Riley kojeg je dobila sa suprguom Daryom Sabarom.


Inače inspiracija za pjesmu joj je bila njena tjelesna nesigurnost s kojom se borila nakon porođaja.

“To je bila jedna od posljednjih pjesama koje sam napisala za album. Znala sam da mi je potrebno moje samopouzdanje koje uvijek imam kada radim na svojim albumima, i zaista sam proučavala ‘All About That Bass’. kao, ‘Zašto je ovo tako dobro funkcionisalo?’ Mislim da svi jednostavno vole da pjevaju uz pjesmu koja glasi: ‘Ja sam super, ja sam s*** ja sam zgodan.’ Pogotovo nakon bebe, već sam se borila da zavolim svoje tijelo. Bila sam prekrivena ožiljkom od carskog reza koji je prelazio preko svih mojih strija i zaista sam se borila da zavolim sebe, ali i sebe pred vlastitim mužem,”otkrila je Meghan.

“Moj terapeut me je tjerao da stojim pred ogledalom gola svaki dan i prvog dana sam se tresla i mrzila sam to. Trećeg dana sam primijetila stvari koje mi se sviđaju na svom tijelu i rekla sam: ‘Vau, ovo je tako moćno. U svom pisanju pjesama pokušavam da unesem onu ​​’neka ide’ vibraciju.” dodala je pjevačica.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista