MENI

image-356

Milan Stanković se vraća na scenu: Uskoro nova pjesma s Jalom i Bubom

Milan Stanković se definitivno pomirio sa svojim bivšim saradnicima Jalom Bratom i Bubom Colerijem, a njihova obnovljena saradnja će biti obilježena novom hit pjesmom koja bi uskoro trebala ugledati svjetlost dana!

Prema informacijama Kurira od izvora bliskih Stankoviću i bosanskom dvojcu, pjesma je već snimljena u muzičkom studiju u Sarajevu, dok su pomirenje i nastavak saradnje proslavili večerom u jednom od poznatih sarajevskih restorana.

Ovo potvrđuje i gesta samog Jale Brtaka, koji je nedavno na svom Instagram profilu označio Stankovića i objavio prvu verziju Milanove pjesme “Pablo”, koju su zajedno radili prije nekoliko godina, a koja je postala veliki hit širom regiona.

“Pjesma će biti nevjerojatan hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Cijeli projekt je pod velom tajne. Milan je zbog ove pjesme više puta putovao u Sarajevo, ali sada je sve spremno. Sada je sve na Milanu da odluči kada će je objaviti, ali nema sumnje da će ova obnovljena suradnja izazvati pravu eksploziju na estradi. Pomirenje i završetak rada na pjesmi su proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana”, rekao je izvor Kurira.

Milan je do sada više puta mijenjao svoje planove u vezi s povratkom na scenu. Prvotna ideja bila mu je da povratni singl bude pjesma koju je već napisao prije nekoliko godina, ali je kasnije promijenio mišljenje i uspostavio kontakt s bosanskim dvojcem. Odlučio se za sigurniju opciju – saradnju s njima kako bi se vratio na vrh estrade, gdje i pripada.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista