MENI

image-697

Mlada nada pop muzike nadahnuta retro zvukom Stephen Sanchez otkriva debitantski album

Stephen Sanchez, nova nada pop muzike nadahnuta retro zvukom, objavio je pod izdavačkom kućom Mercury Records/Republic Records (Universal Music Group) debitantski album „Angel Face”.

Na albumu se nalazi 13 ljubavnih pjesama inspiriranih muzikom 50-ih i 60-ih, uključujući i nagrađivani hit „Until I Found You”, te se može poslušati na svim muzičkim servisima: https://stephensanchez.lnk.to/AngelFacePR

Paralelno s izlaskom albuma, Sanchez  je objavio i spotove za pjesme „Death Of The Troubadour” i „High” u režiji Charlieja Reesa.

Ovaj album je ovdje da osnaži sve koji vjeruju u uplitanje sudbine koja srodne duše dovodi na isto mjesto u pravom trenutku. Nadam se da će oživjeti stara sjećanja i biti soundtrack uspomenama u nastajanju”, rekao je Stephen o inspiraciji za „Angel Face”.

„Angel Face“ (popis pjesama):

Something About Her

Evangeline

I Need You Most Of All

Only Girl

Be More

Until I Found You

Shake

High

Doesn’t Do Me Any Good

No One Knows feat. Laufey

Caught In A Blue

Death Of The Troubadour

Send My Heart With A Kiss

**

Podsjetimo, Stephen nas je prije izlaska albuma upoznao sa svijetom trubadura Sancheza svojim debitantskim singlom „Until I Found You”, a potom i pjesmama„Evangeline”, „Only Girl” i „Be More” koje ističu strastveni odnos para. Novoobjavljeni spotovi za „Death Of The Troubadour” i „High” usredotočene su na priču trubadura – prikazuju napeti ljubavni trokut između njega, Evangeline i njenog bivšeg partnera Huntera. Na albumu se također nalazi pjesma „Doesn’t Do Me Any Good” u kojoj Stephenovi hipnotični i sanjivi vokali mole Evangeline da prestane davati  isprazne izjave ljubavi ukoliko mu se nije spremna obvezati.

Pjevač i kantautor Stephen Sanchez pojavio se na sceni s jedinstvenim zvukom koji je jednako vječan koliko je i potreban u današnjem vremenu. Neodoljivom baritonu ovog karizmatičnog glazbenika i toplim zvucima gitare lako se prepustiti.

S tek 20 godina, Sanchez je očarao publiku širom svijeta. Njegov debitantski singl „Until I Found You” postigao je trostruko platinastu nakladu,  ušao je u prvih 25 pjesama top ljestvice Billboard Hot 100 i ostvario preko 2 milijarde streamova zahvaljujući originalnoj verziji, verziji s klavirom i duetu s pjevačicom i kantautoricom Em Beihold.  Istodobno je gostovao u raznim talk showovima, rasprodao svoju prvu samostalnu turneju i zaradio pohvale mnogih kritičara.

Sada, on stvara priču kakvu nikada niste čuli svojim debitantskim albumom „Angel Face”.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista