MENI

viber_image_2022-01-29_09-39-36-187

Nataša Bekvalac objavila novu pjesmu “Tajne”. “Niko nije savršen, svako može da pogriješi”

Fanovi Nataše Bekvalac već duže vrijeme čekaju da ih pjevačica obraduje nekom novom pjesmom i taj dan je došao. Nakon zasluženog odmora Nataša Bekvalac je odlučila, da danas tačno u podne sve svoje fanove obraduje novom pjesmom koja nosi naziv “Tajne”.

U programu Radija M razgovarali smo sa divom iz susjedne Srbije, popularom pjevačicom Natašom Bekvalac, koja naš region svojom muzikom, ali i glasom žari i pali, a čini se svakom pjesmom sve više i uspješnije. Nakon što je na svom instagram profilu najavila novu pjesmu pod nazivom „Tajne“ fanove je stavila na muku zvanu čekanje, tim više što je u najavi pjesme otkrila da je riječ o pjesmi njenog života.

“Dugo mi je trebalo da je snimim, stalno sam imala utisak da nisam dovoljno dobra za nju. I onda sam shvatila da baš takva, nedovoljno dobra i treba da je snimim. Moja duša zvuči tako.” – napisala je Nataša Bekvalac ispod objave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Za program Radija M, Nataša je otkrila na kojim lokacijama je sniman spot i zbog čega je ovu pjesmu nazvala pjesmom svog života.

Do sljedećeg gostovanja i nove pjesme, ostavljamo vas da uživate u novoj pjesmi “Tajne”.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista