MENI

Nina01-1-e1696336091110-qdbgki6v4s9ljwzm4k3hf09ldm5fvdvf8wnalqnxcw

Nina Badrić za Radio M: Bez ljubavi ne bi bilo pjesama, ne bi bilo umjetnosti

Počeo je mjesec ljubavi kao i tradicionalni projekat Radija M posvećen ljubavi.

Ove godine projekat nosi naziv “Slušajmo ljubav zajedno”. Osim u programu Radija M, 14. februara u Sarajevu u Domu mladih sa početkom u 20:00 sati moći ćete uživati u notama ljuubavi koje će svojim glasom donijeti Nina Badrić.

Sa Ninom smo razgovarali o ljubavi i nadolazećem koncertu na Dan zaljubljenih.

“Naziv koncerta je ‘U mene se zaljubi’ po pjesmi ‘Nemoj’, duetu s Grašom. Sarajevo je poseban grad u srcima mnogih ljudi, ne samo glazbenika, muzičara. S kim god pričam na ovoms svijetu,od svojih poznanika, poznanika, jednostavno taj grad ili ljudi imaju svoju čaroliju. Ja se radujem svakom koncertu u Sarajevu zato što imam svoju publiku koja me nosi sve ove godine, koja je sa mnom i voli pjesme. Nema ljepšeg osjećaja za muzičara nego kad je dobrodošao gdje god došao.”, kazala je Nina u Popodnevnom programu Radija M.

Mjesec je ljubavi, a šta je za Ninu ljubav?

“Najuzvišeniji osjećaj nas svijetu koji postoji. Ljubav nužno ne mora biti prema isključivo suprotnom spolu ili istom spolu. Ljubav prema životu, prema suncu, prema moru, prmea životinji, prema majci, ocu, sestri. Bez ljubavi ne bi bilo pjesama, ne bi bilo umjetnosti, ljubav je najveći pokretač.”, istakla je Nina.

Koja je to Nini najljepša ljubavna pjesma i najljepši poklon za voljeu osobu, pogledajte na linku ispod.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista