MENI

image-93

Rap legenda 50 Cent održat će koncert u Zagrebu

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent krenut će na turneju ove godine širom svijeta.

Reper i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca “Get Rich or Die Tryin’” jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u historiji.

Turneja kreće u julu u Salt Lake Cityju, 50 Cent će do početka iduće godine posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju i održati preko 80 koncerata.

Što se tiče naše regije, 50 Cent će održati koncerrt u Zagrebu, tako da će Zagreb biti jedina njegov posjet regiji na ovoj turneji.

Na cijeloj turneji “Fiftyja” prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan – Busta Rhymes.

50 Cent će u Zagrebu održati koncert 17. oktobra 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje “The Final Lap Tour”.

Pretprodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 5. juna, kada će mogućnost kupovine imati pretplatnici Eventim newslettera, generalna prodaja ulaznica kreće u utorak 6. juna putem Eventima te na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.

Prepoznat kao jedan od najtalentiranijih i najplodnijih hip hop umjetnika svog vremena, dobitnik Grammy, Emmy, Billboard Music, MTV Music i mnoštva drugih nagrada, proslavio se svojim rekordnim debi albumom “Get Rich or Die Tryin’” i od tada prodao više od 30 miliona albuma širom svijeta.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista