MENI

image-633

Sam Smith držao publiku u mraku 20 minuta, a razlog je bizaran…

Popularni pjevač Sam Smith se našao na meti kritika zbog koncerta kojeg je održao Manchesteru.

Sam je nakon samo četiri pjesme naglo prekinuo koncert, a Arena se obavila tamom. Dvorana je evakuisana zbog tehničkih problema, a obožavatelji su bili predstavljeni te im je rečeno da se vrate u foaje.  

Prije koncerta pjevač je najavaio Madonnu kao svoju gošću izenanđena na pozornici, međutim ni ona se nija pojavila.

Navodno je bila riječ o virusu s kojim se bore i zbog toga je nestala svaka mogućnost zajedničkog nastupa, a uznemireni obožavatelji bili su razočarani što nije bilo Madonne, ali ni Sama na pozornici, posebno jer se sve to odvilo samo šest dana uoči godišnjice tragedije s bombom na koncertu Ariane Grande (29).

– Sam Smith i AO Arena, jednostavno nije u redu. Moj 13-godišnjak je sjedio sa mnom u mraku 20 minuta, a bilo je to gotovo na isti dan kad su se dogodile grozne stvari. Ti si nas natjerao da sjedimo u mraku, iskreno se nadam da je Sam dobro, ali dovraga, sve je loše odigrano – samo je jedna od kritika upućenih Samu.

Nastup je završio s otpjevanih tek nekoliko pjesama, a Sam Smith je na društvenim mrežama otkrio kako se nešto ‘zaistaloše’ događa s njihovim glasom.

– Iskreno, ne znam što bih rekao. Borio sam se s virusom prije nekoliko sedmica i od tada smo putovali širom Europe i imali tako nevjerojatne nastupe. Danas na tonskoj probi osjećao sam se dobro i bio sam tako uzbuđen što ću večeras prirediti Manchesteru nevjerojatan show, s posebnim gostom iznenađenja na kraju. Tokom svoje treće pjesme primijetio sam da nešto nije u redu s mojim glasom. Molio sam se da se to samo moj glas budi za nastup, ali na četvrtoj sam pjesmi osjetio da nešto stvarno nije u redu. Sišao sam s pozornice i pokušao sve da vratim glas u pogon, ali nije išlo. Iskreno sam slomljenog srca jer nisam mogao završiti večerašnji show za sve vas. Volim vas sve. Žao mi je, žao mi je, žao mi je – napisao je Sam. 

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista