MENI

image-335

Stela Rade objavila pjesmu “Balkan Pop” koja nije prošla na Dori

Stela Rade, mlada i talentovana muzičarka čiji je nedavni nastup u Svetom Ivanu Zelini iznenada otkazan, sada se vraća s novim singlom koji je prijavila za ovogodišnju Doru.

Nažalost, njen singl “Balkan Pop” nije prošao izbor, ali Stela nije dopustila da je to obeshrabri. Objavom videospota uz singl, željela je pokazati svijetu kako bi izgledalo da je upravo ona predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

U ovom muzičkom poduhvatu, Stela je sarađivala s taentovanim muzičarima: Fran Šokić je radio na muzici, Filip Tančić na aranžmanu, dok su Ivana Belošević i Marsela Mrnjavac doprinijele tekstom.

Cijela pjesma “Balkan Pop” prožeta je uzrečicama i frazama koje su karakteristične samo za Balkance. Stela objašnjava kako je ideja za pjesmu nastala kao koncept koji je htjela pretočiti u muziku, ali je nedostajao taj završni dodir koji bi sve povezao i dao smisao. Tada su se uključile Marsela i Ivana s prijedlogom za naziv pjesme, “Balkan Pop”, što je Steli odmah zazvučalo savršeno. Kroz tekst, koji je nastao u saradnji s njima, uspjeli su ispričati priču koja odražava duh Balkana na način koji je prepoznatljiv i blizak mnogima.

Stela Rade, iako je ovoga puta propustila priliku za predstavljanje na Doru, pokazala je svoju predanost i talent te nastavlja graditi svoj put u muzičkom svijetu. Njen singl “Balkan Pop” definitivno je ostavio traga i predstavlja svojevrsnu posvetu duhu Balkana na muzičkoj sceni.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista