MENI

KI (8)

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali prvi koncert u Jajcu

Velikani dalmatinske pjesme Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su po prvi put u karijeri održali koncert u Jajcu! Nastupili su na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Bosni i Hercegovini, na platou tik uz vodopad rijeke Plive, na manifestaciji Kraljevski festival zabave.Nakon što su krajem protekle godine održali spektakulatni koncert u Sarajevu, u Domu mladih koji je za njih također bio premijerni, koncertom u Jajcu su potvrdili da uistinu imaju brojne fanove i publiku širom Bosne i Hercegovine. 

Hitovi “Zora bila”, “Ne damo te pismo naša”, “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat ‘jubit”, “Samo more nosin ja u duši”, “Našu pismu pivaju” i “Kapetane tribali bi doma”,  samo su neki od velikih hitova u kojima je publika sinoć uživala.

Tomislav Bralić se na koncertu više puta osvrnuo na ljepotu grada Jajca i posebno vodopada koji se nalazi u samom središtu grada i koji je već proglašen jednim od 12 najljepših vodopada u Europi.

A ako je suditi po fenomenalnom prijemu publike koja je gotovo sve izvedene pjesme pjevala  od riječi od riječi, Bralić i Intrade će se sigurno ponovno vratiti u Jajce. Koncertom Bralića i klape Intrade završeno je drugo izdanje Kraljevskog festivala zabave u Jajcu. Na prvoj festivalskoj večeri u subotu je nastupila Crvena jabuka, a festival je zatvoren uz dašak Dalmacije.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista