MENI

Toni Pavić spot za pjesmu „Učini mi“ snimio ploveći od Splita do Vela Luke

Pjevna mediteranska pop balada „Učini mi“ novi je singl Tonija Pavića za koju je snimljen atraktivan i vrlo zanimljiv spot na trajektu od Splita do Vela Luke i nazad.

Muziku, stihove i aranžman za ovu upečatljivu pjesmu napisao je Toni, a da bi pjesma dobila ovako privlačan vizuelni identitet, ovaj muzičar iz Livna udružio je snage sa Sjajnim splitskim glumcima Perom Eranovićem i Petrom Krolo.

„Ova pjesma nastala je u jednom dahu, nakon tri noći koje sam proveo na brodu u Veloj Luci i drago mi je da je spot upravo oslikao tu atmosferu pjesme koju sam zamislio dok sam je pisao. Pjesma govori o onim osjećajima koji su, čini mi se, najvažniji u svakom ljudskom odnosu. To su ponos, ljubav, sigurnost i sloboda. Nadam se da će se ljudi prepoznati u ovoj pjesmi i da će doći do njihovih srca“, rekao je Toni.  

Očaravajuću mediteransku atmosferu „Učini mi“ sjajnom i nesvakidašnjom idejom za spot je kamerom dočarao redatelj Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna, a dobro raspoloženje cijele ekipe preneseno je i na video.

Audio produkciju i orkestraciju je i ovaj put sjajno posložio producent Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara. Nakon odličnih pjesama „Mostarka“, „Tuga jača od ljubavi“, „Još trebam te“ i drugih, Toni Pavić nastavlja oduševljavati svojim glasom i pjesmama i sve više privlačiti pažnju brojne publike koja ga sluša i dolazi na nastupe uživo širom Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Toni Pavić iza sebe ima nekoliko singlova, a publika ga prepoznaje po sjajnim izvedbama svojih autorskih, ali i obradama drugih pjesama i odličnoj atmosferi na svirkama uživo.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista