MENI

Spider 1

Novi Spider-Man u kina dolazi pred Božić!

Prvi put u historiji Spider-Mana, identitet našeg prijateljskog heroja iz komšiluka je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holland će po treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu “Spider-Man: Put bez povratka”. Spider-Man: Put bez povratka nastavak je priče koja je započeta ‘Povratkom kući’ 2017. godine s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s ‘Daleko od kuće’ koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spider-Man film ikad, već i najuspješniji film u Sonyjevoj povijesti.

Pred najnovijim je Spider-Manom veliki broj najzahtjevnijih prepreka, no već je iz trailera vidljivo da Sony ‘puca iz svih oružja’. Osim Hollanda, u trećem se filmu vraća i Zendaya, kao i Jacob Batalon te Marisa Tomei. Tu je i Benedict Cumberbatch koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao Doctor Strange, dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i… Doctor Octopus. O, da!

I to, šuška se, nisu sva iznenađenja…

Originalni naslov:Spider-Man: No Way Home
U kinu od:16/17.12.2021
Dužina filma:148 minuta(e)
Država/Godina:USA/2021
Žanr:akcija, avantura
Glumci:Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon
Redatelj:Jon Watts

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista