MENI

Naslovna najbolji film

Pogledajte kompilaciju filmskih hitova iz ove godine

Kompilacija trailera nekih od najvećih filmova ove godine proslava je uspješnog povratka u kino-dvorane nakon sumorne 2020.godine. Prošle godine mnogobrojni su veliki filmski hitovi otkazali svoj izlazak zbog pandemije koronavirusa, ali srećpm ova je godina bila puno uspješnija za filmsku industriju i ljubitelje kino dvorana.

Uprkos sporom početku godine, kada su ljubitelji filmova još uvijek nevoljko odlazili u kino, Spider-Man: Put bez povratka zatvorio je ovu filmsku godinu s velikim uspjehom, zaradivši preko milijardu dolara na kino-blagajnama širom planete i tako postao najuspješniji film ove godine.

Iako godina iza nas svakako nije dostigla one brojke na koje smo navikli u godinama prije pandemije, imali smo priliku vidjeti filmove kao što su Istjerivači duhova, Venom, In the Heights koji su dali potrebni život kino-dvoranama.

U objavljenom videu imamo priliku vidjeti scene iz filmova Dina, F9 i Shai-Chi, a osim blockbustera tu su i filmski naslovi poput Psycho Gorman, Last Night in Soho i The Green Knight.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista