MENI

1

Ansambl Lutkarskog pozorišta Mostar u Osijeku na 29. SLUK

Ansambl Lutkarskog pozorišta Mostar s predstavom ”Oblaković Mali” učestvuje na 29. SLUK-Susretu lutkara i lutkarskih pozorišta Hrvatske, koji se održava u Osijeku koji je počeo jučer i traje do 4. juna.

Kroz pet dana trajanja festivala, na 5 lokacija će biti izvedeno 10 predstava u takmičarskoj konkurenciji i 7 predstava u popratnom programu.

Predstava ”Oblaković Mali”, redateljice Maje Lučić govori o značaju obitelji kao temelju svakog društva te jačanju obiteljske zajednice i međusobnoj podršci svih njenih članova, a priča je ispričana roz čudesni svijet oblaka.

Predstava Lutkarskog kazališta Mostar će na programu biti 1. juna u 10 sati u Dječjem pozorištu Branka Mihaljevića.

Spomenuti susret lutkara održava se u organizaciji Hrvatskog centra UNIMA i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku uz partnere Akademiju za Umjetnost i kulturu, Državni arhiv u Osijeku, Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku i Kulturni centar Osijek.

Zbog sudjelovanja ansambla na 29. SLUK-u ovaj tjedan u Lutkarskom kazalištu Mostar  neće biti održani redovni termini predstava.

Zatvaranje sezone i završna predstava za vjernu publiku predviđena je sredinom juna nakon čega slijedi rad na novoj predstavi čiju režiju također potpisuje redateljica Maja Lučić, priopćilo je Lutkarsko kazalište Mostar.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista