MENI

l_d93dc4797a2c0012006da3ad3ed293b1

Predstava ‘Čudo Badnje večeri’ ovog petka u Lutkarskom kazalištu Mostar

Nakon iznimno uspješne premijere predstave Čudo Badnje večeri ovoga petka publika će imati priliku pogledati i prvu reprizu na daskama Lutkarskog kazališta Mostar. 

Kako je najavljeno, predstava će se igrati u petak, 1. prosinca, u dva termina u 17 i 18 sati.

Predstava Čudo Badnje večeri rađena je pod redateljskom palicom Maje Lučić, doktorice umjetnosti i  profesorice  Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku. Scenograf predstave je Mario Tomašević, dok je za glazbu odgovoran Petar Eldan. U predstavi glume Marta Haubrich, Anela Planinić Škutor, Ivan Nevjestić, Ana Kordić, Dino Gluhović i Stanko Bošnjak.

Čudo Badnje večeri je zimska priča o neobičnoj djevojčici koja svojom toplinom ugrije srce čangrizavog starca vraćajući mu vjeru u ljubav, u čudo, u… Božić.

– Jurimo. Žurimo. Jer tako treba. Jer, kad i ne treba, mora. Ne vidimo oko sebe. Ništa. Nikog. I tako iz sata u sat. Iz dana u dan. Pa i iz godine u godinu… A možda ipak tako ne treba? Možda ipak tako ne mora? Možda se ipak u ovom užurbanom svijetu može pronaći vrijeme za osmijeh? Za… ljubav? Za… čudo? Pokušajte! Zastanite, popijte topli kaka kao da ne budete mrzovoljni i… ne zaboravite želju! Na Badnje veče događaju se čuda – stoji u najavi predstave.

Zbog velikog zanimanja publike predstava će se prikazivati u više termina u mjesecu prosincu, najavili su mostarski lutkari.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista