MENI

image-189

TKT Fest – Premijera predstave ‘Emigranti’ prolongirana za kraj decembra

 Premijera predstave ”Emigranti” u režiji Ivane Petrović u produkciji Teatra Kabare Tuzla, prethodno najavljena za 8. decembar u okviru 21. TKT Festa, odgođena je zbog nepredviđenih životnih okolnosti. Novi datum za njenu izvedbu je 29. decembar, a bit će izvedena na Kamernoj sceni Doma mladih Tuzla.

– Izvinjavamo se našim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima Festivala zbog odgađanja predstave. Na neke stvari nismo u mogućnosti sami uticati. Onima koji su kupili ulaznice za 8. decembar vratit ćemo novac, a ukoliko žele doći na premijeru 29. decembra one i dalje vrijede. Za povrat novca se mogu javiti putem telefona 063 227 477 ili putem Facebook stranice Teatra Kabare Tuzla – navode iz Organizacionog odbora 21. TKT Festa.

Kako je predviđeno, u okviru ovogodišnjeg TKT Festa, 16. decembra u 12 sati na Kamernoj sceni Doma mladih Tuzla premijerno će biti izvedena dječija predstava ”Crvenkapica” u režiji Envera Hasića i produkciji Teatra Kabare Tuzla.

Partner ovogodišnjeg Festivala je Centar za kulturu Tuzla, a pokrovitelji Grad Tuzla, Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti Sarajevo te Vlada TK – Ministarstvo za kulturu, sport i mlade.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista