MENI

GettyImages-1342104290-ce61494f49624406b02bb389292e9626

Princ Harry i supruga Meghan produciraju dvije nove Netflixove serije

Princ Harry i supruga Meghan produciraju dvije skorašnje Netflixove serije koje će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, saopćio je servis za streaming Netflix.

Projekti su dio višegodišnjeg ugovora između Netflixa i Archewell Productions, kompanije koju je osnovao kraljevski par 2020. godine nakon što su odstupili sa dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice i preselili se u Sjedinjene Američke Države.

“Prva nova serija fokusirat će se na kuhanje, vrtlarstvo, zabavu i prijateljstvo. Markle je izvršna producentica”, rekao je Netflix.

Druga serija pratit će američko polo prvenstvo u Wellingtonu na Floridi i osigurat će novi pogled na natjecanje i društvenu scenu polo industrije. Markle i princ Harry izvršni su producenti polo showa.

“Obje serije su u ranoj produkciji i bit će objavljeni naslovi i datumi izlaska “u sljedećim mjesecima”, saopćeno je iz Netflixa.

Nove serije uslijedit će nakon drugih projekata kraljevskog para, uključujući Netflixov dokumentarac “Harry & Meghan” iz 2022. godine, piše Hina.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista