MENI

image-392

Ben Affleck oduševljen što radi s Jennifer Lopez na novom filmu nakon 20 godina

Ben Affleck je u nedavnom intervju otkrio da je oduševljen što će raditi sa svojom suprugom Jennifer Lopez na nadolazećem filmu Unstoppable.

Prošle sedmice objavljeno je da produkcijska kuća Afflecka i Matta Damona Artists Equity snima film o hrvaču Anthonyju Roblesu, koji je rođen s jednom nogom, a Lopez će glumiti uz glavnog glumca Jharrela Jeromea.

U zajedničkom intervjuu s Damonom za CBS Sunday Morning, Affleck se našalio na svoj račun jer je izabrao svoju suprugu Jennifer Lopez za jednu od uloga u ovom filmu.

“Uvijek angažujem najbolje izvođače. I u ovom slučaju, mogu reći da je svaka osoba koja je do sada izabrana za mene bila apsolutno najbolji izbor”, rekao je.

Affleck je dalje objasnio da pronalazi takvu “radost” u radu s ljudima koje voli, kao što su Lopez i njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva Damon.

“Kakva zabava, kakav užitak raditi nešto s njom, gledati kako sjajno obavlja posao, ići na posao sa svojom ženom, ići na posao sa svojim najboljim prijateljem”, rekao je. “


Affleck i Lopez, koji su se vjenčali prošle godine, prethodno su glumili u filmovima Gigli i Jersey Girl početkom 2000-ih.

Affleck će biti producent filma Unstoppable, koji će režirati William Goldenberg.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista