MENI

f96d02fce9c25c26cc1b3f50770fbfc6

Danijela o Grašinoj novoj porodici: Haninu majku sam nekada gledala kao svoju

Pjevačica Danijela Martinović bila je gošća u HRT-ovom serijalu “Zauvijek autor” koji govori o životima i karijerama autora muzike ili tekstova, a tema je bila Vjekoslava Huljić.

Danijela Martinović je o Vjekoslavi Huljić i saradnji s njom govorila uprkos tome što je Tončijeva i Vjekoslavina ćerka Hana udala za njenog bivšeg muža.

“Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine, dakle kad sam došla u Magazin. To je bio jedan vrlo, vrlo veliki zalogaj nakon Ljiljane Nikolovske, koja je po mom mišljenju i dan danas jedna od najboljih pjevačica ovih prostora svih vremena”, rekla je Danijela.

Dodala je da je prvi album grupe Magazin bio odskočna daska za Vjekoslavu Huljić.

“Ona je otvorila velika vrata na koja je ušla i koja su vječno ostala otvorena”, dodala je Danijela i naglasila da je u mladosti Vjekoslavu gledala kao drugu majku.

“Ja kad sam započinjala, osjećala sam tu neku žensku sigurnost u njoj i znala sam često puta, pogotovo na festivalima kad bi se viđali, kad bi ona bodrila nas, sjesti joj u krilo i to je bilo zaista tako prirodno, osjetila sam neku majčinsku sigurnost u njenom krilu. I to sam kasnije shvatila, to uopšte nema veze s godinama, to naprosto imate u sebi i širite to iz sebe”, rekla je Danijela.

Vjekoslava je, takođe, imala samo lijepe riječi za Danijelu.

“Kad je došla u bend, Danijela je bila jako mlada i bila je nekih osam, devet godina u bendu i kad je otišla njena se samostalna karijera ustanovila kao jedna vrlo raskošna karijera. Zapravo tih 90-ih godina, ona je bila možda najveća zvijezda zabavne muzike i njen album je bio najprodavaniji album tih 90-ih godina s hitovima “Zovem te ja” i “Da je slađe zaspati”, rekla je tašta Danijelinog bivšeg supruga.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista