MENI

david-victoria-beckham

David Beckham: Ne znam kako smo Victoria i ja ostali skupa 27 godina

David Beckham otkrio je da ni sam ne zna kako su on i Victoria uspjeli ostati zajedno 27 godina nakon svega što su prošli, piše Daily Mail. Par će veliku godišnjicu proslaviti u julu, a bivši fudbaler otkrio je da su pripreme već u toku.

“Oboje smo emotivni po ovom pitanju. Napokon smo pogledali dokumentarac i pitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali, jesmo, i imamo sjajnu porodicu, sjajan posao i sretni smo”, rekao je David.

“I da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju. No, na kraju dana bili smo sretni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima!” dodao je. Kada su se upoznali, imali su 21 i 22 godine, a vjenčali se dvije godine kasnije i dobili prvog sina Brooklyna.

“Njegovo rođenje dalo je novu dimenziju porodice i naše su odgovornosti tada bile posvećene njemu. Ona je bila Spice Girl, ja sam igrao za Manchester United, i čak i kad smo prolazili kroz teška vremena, imali smo jedno drugo kao oslonac”, rekao je i dodao kako je sretan što je upravo u tako ranoj dobi upoznao Victoriju, jer je oduvijek htio biti mladi tata.

“Sretan sam i osjećam se blagoslovljeno jer sam imao tako uspješnu karijeru. A jedina stvar koju sam privatno želio jest imati djecu u mladosti, kako bi oni proživjeli moju karijeru sa mnom. Imao sam sreću što sam tada upoznao Victoriju i što su sva tri moja dječaka bila uz mene dok sam igrao za najveće klubove”, rekao je bivši fudbaler.

Beckham je otkrio i simpatičan detalj o odgoju kćeri Harper.

“Harper me često pita o mom Cockney slengu. Ne želim da ona tako u potpunosti priča, ali povremeno je naučim koju riječ. Victoria bi me ubila da je naučim sve, nimalo ne bi bila sretna!” rekao je.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista