Georgina Rodriguez tvrdi da joj se bilo teško prilagoditi na Ronaldov hiperluksuz: U njegovoj vili sam se izgubila kad sam otišla po čašu vode

Georgina Rodriguez, zaručnica najslavnijeg nogometaša na planeti, Cristiana Ronalda, u dokumentarcu “Ja sam Georgina”, koji će se uskoro emitovati na Netflixu, priznala je da joj je zapravo trebalo vremena da se navikne na luksuzni način života svog partnera.

27-godišnja ljepotica, koju na Instagramu prati gotovo 30 milijuna ljudi, ispričala je kako bi od svoje kuće ujutro na posao išla autobusom, a kući bi se vraćala u Ronaldovom Bugattiju.

Cristiano bi je znao pokupiti s posla asistentice prodaje u trgovini Gucci u Madridu.

“Došla bih tamo autobusom i otišla u Bugattiju! Prodavala sam luksuzne predmete da bi prešla na to da ih mogu oblačiti i nositi na crvenom tepihu. Imam milione pratitelja i žena sam najpraćenijeg muškarca na svijetu” – ispričala je Georgina gotovo u nevjerici.

Prisjetila se i vremena kada se znala izgubiti u Ronaldovoj luksuznoj španjolskoj vili, rekavši da se borila s veličinom njegova luksuznog doma nakon što je odrasla u mnogo skromnijim uslovima.

“Kada sam prvi put došla kod Cristiana, izgubila sam se kad sam otišla u kuhinju po čašu vode. Ponekad mi je trebalo po pola sata da pronađem put do dnevne sobe jer nisam znala u kojem smjeru trebam krenuti. Bila je to ogromna kuća.

Naviknuta sam na život u malim stanovima. Trebalo mi je nekih pola godine da konačno naučim gdje se nalazi koja prostorija u njegovom domu”, otkrila je.

Njen intervju uslijedio je nakon što je ujak Jesus Hernandez optužio da je “zaboravila svoju porodicu poslije upoznavanja Ronalda”.

On je odgojio nakon što je njen otac završio u zatvoru, a sada navodi da im se javila “samo jednom ili dvaput otkako je u vezi sa slavnim nogometašem.”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista