MENI

image-123

Glumac Jared Leto već 17 godina nije zaplakao, a evo i zašto

Tokom emisije Jo Whiley koja se emitiuje na BBC Radiju 2, američki glumac Jared Leto je otkrio da nije plakao oko 17 godina.

Kao razlog za ovu pomalo čudnu situaciju naveo je film u kojem je glumio 2000. godine.

“Ja sam kao gušter. Mislim da mi suzni kanali ne rade kako treba. Možda sam ih sve prolio u Rekvijemu za snove? Toliko sam plakao tokom snimanja tog filma,” rekao je glumac i dodao da je zadnji puta plakao zbog uboda u nožni prst. 

Leto je u spomenutom filmu glumio ovisnika o heroinu Harryja Goldfarba, a radio je s kolegama Ellen Burstyn, Christopherom McDonaldom, Marlon Wayans i Jennifer Connelly.

“Luda stvar u vezi s tim filmom je što se sjećam da sam imao snimanje scene i trebao sam biti vrlo emotivan, a onda, doslovno kad su snimili moj krupni plan, dobio sam poziv. Jedan od mojih najboljih prijatelja upravo je bio upucan u glavu i emocije koje su se javile u tom trenutku… Tada sam shvatio kakav je to brutalan gubitak,” opisao je glumc traumatični događaj koji veže uz to snimanje. 

Inače, Leto je za ovu ulogu smršao 13 kilograma, a kako bi mogao ući u lik ovisnika o heroinu proveo je neko vrijeme živeći na njujorškim ulicama. 

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista