MENI

image-245

Hari Varešanović o razvodu: Malo je to skupa igračka

Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, ima veliku porodicu i sada je otkrio, između ostalog, i kako oni reaguju na njegovo odsustvo zbog mnogo nastupa koje ima.

“Imam i previše koncerata, u posljednje vrijeme i te kako, poslije koronavirusa. Ranije je bilo više turneja, sada se bira da li su to velike scene. U klubovima ne radim. Imam četiri unuka, tri sina i jednu ćerku, prošlo je dosta vremena, ko će se sjetiti kako je nekada bilo… Normalno je da kada je tata zvijezda i mora svaki dan da mijenja grad, da su djeca i ponosna i malo ljuta što nisi tu. Specifičan je život”, izjavio je Hari za Blic.

Na simpatičan način je opisao unuke.

“Moji unuci žive daleko, prosuti su po svijetu, ponekad idem da im pjevam uspavanke. Često pravim koncerte u mjestima gdje žive moja djeca i u jednoj godini se vidimo desetak puta, ali taj zajednički život je bio u vremenu kada sam ih pravio”, kaže Hari kroz osmijeh.

S obzirom na to da se na estradi neki parovi razvode, Hari je opisao kakva je situacija u njegovom bračnom životu.

“Najvažnije je da se ljudi u startu vole i onda sumnjam da išta može da ih razdvoji. U životu svašta pada ispred nas, svakakve kamenice, nesreće, ali ako su ludo zaljubljeni, sve se da prevazići. Ne pada mi napamet da se sada rastavljam. Malo je to skupa igračka, duhovna, mentalna i finansijska”, objasnio je Varešanović.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista