MENI

image-540

Jeff Bezos zaprosio bivšu ljubavnicu: Lauren već pet puta bila zaručena

Britanski medij Daily Mail je prvi prenio vijest da je osnivač Amazona Jeff Bezos zaručio svoju dugogodišnju djevojku  Lauren Sanchez (53).

Lauren je sudbonosno ‘da’ rekla na Bezosovoj luksuznoj jahti, a paparazzi su ubrzo ‘uhvatili’ ogroman prsten na njezinoj ruci. 

Lauren je bivša televizijska voditeljica, a ona i milijarder službeno su zajedno od 2019., od kada su oboje prekinuli dugogodišnje brakove. Lauren i Jeef su dugo bili ljubavnici sve dok nisu procurile njihove intimne poruke. Nakon tih poruka oboje su se razveli od svojih partnera, koji su se međusobno poznavali, pa čak i družili, čime je izdaja bila još gora. 

Bezos se tako rastao od svoje supruge, književnice MacKenzie Scott s kojom je bio u braku 25 godina. Ljubavi je presudila afera koja je započela još 2019. godine.

S MacKenzie ima četvero djece, a nakon razvoda joj je isplatio 38 milijardi dolara kako bi nesputano mogao uživati u novoj romansi.

Lauren se istovremeno rastala od svog supruga nakon 13 godina braka. S holivudskim agentom Patrickom Whitesellom ima dvoje djece, Ellu i Evana.

Voditeljica ima i sina Nikkoa (20) kojeg je dobila s bivšim zaručnikom Tonyjem Gonzalezom (45).

Lauren se inače zaručivala pet puta.

Lauren je drastično promijenila izgled od ljubavnih početaka s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, a mnogi smatraju kako je pretjerala s plastičnim operacijama, te je uspoređuju s voštanom figurom. 

Televizijska voditeljica svoju ljepotu održava botoksom, filerima u usnama i implantatima u grudima.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista