MENI

1015599_10151697203351282_1370376707_o

Jelena Karleuša otkrila do kada će pjevati i iznenadila fanove

Pjevačica Jelena Karleuša iznenadila je svoje obožavatelje objavom na Instagramu u kojoj je otkrila svoje planove za penziju i budućnost svoje muzičke karijere.

Karleuša se obratila svojoj publici, najavivši svoju “penziju” u svojoj objavi, što je mnoge iznenadilo.

“Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživeću na primer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete vec 30 godina ne ubije ranije)”, započela je Jelena, šaljivo, pa nastavila:

“Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pevati sa 80. Moj aktivni rad će se verovatno završiti negde sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje) Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina, i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno-spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina”, navela je i nastavila:

“Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divija. Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati Vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku”, napisala je Jelena.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista