MENI

karleusaa

Jelena Karleuša: “Razvod roditelja mi je dodatno zakomplikovao život”

Jelena Karleuša je otovreno govorila o svom djetinjstvu i životu za srbijanski medij Kuris.


Popularna pjevačica je odrasla uz svoju majku, tetku i baku, nakon razvoda njenih roditelja. Upravo su je ove tri snažne žene naučile kako biti “alfa žena”. Jelena je dodala kako joj je majka bila i ostala zvijezda vodilja i inspiracija cijelog života. “Dovoljno je da zatvorim oči i da i sada mogu sasvim jasno razgovarati s njom” istaknula je.


Divna Karleuša, Jelenina majka je bila novinarka, a otac je bio vrlo uspješan u policiji. Jelena je istaka da joj je razvod roditelja dodatno zakomplikovao djetinjstvo.

“Bila sam sretno dijete, ali u svom svijetu, ne baš shvaćenom u školskom okruženju. Bila sam drugačija u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda jer sam bila veoma visoka pa sam još kao dijete stvarala neki svoj svijet. Pjevala sam sve vrijeme, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti u životu. Tada sam govorila da je strašno što sam tako mala i što gubim vrijeme čekajući da odrastem i postanem ovo što jesam danas” izjavila je Jelena za Kurir.


Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista