MENI

RADIO M OBJAVE-09

Ljubav počinje u našem studiju – prijavi se na RADIO M DATE

Radio M, omiljena radio stanica koja je već dugi niz godina srce muzičkog i kulturnog života, sada kreće sa jedinstvenim projektom: “Radio M Date”. Ovo nije samo još jedan radijski projekat – ovo je prilika da pronađete ljubav ili osvježite svoju trenutnu vezu na sasvim nov i uzbudljiv način!

Ljubavna priča počinje kod nas!

Ako ste solo i tražite srodnu dušu ili jednostavno želite dodati malo začina svojoj trenutnoj vezi, “Radio M Date” je vaša idealna prilika.

Kako se prijaviti?

Sve što treba da uradite je da pošaljete poruku RADIO M DATE na naš Viber broj  061 931 131. Recite nam nešto o sebi, koji je vaš tip partnera ili kako biste voljeli da osvježite svoju trenutnu vezu. Najzanimljivije i najromantičnije priče podijelit ćemo sa vama.

Doživite ljubav u našem studiju!

Prijavljeni učesnici će imati priliku da se upoznaju u romantičnoj i prijateljskoj atmosferi našeg studija uživajući u muzici za dobar osjećaj. Radio M Date nije samo prilika za upoznavanje – to je nezaboravno iskustvo stvaranja pravih, dubokih veza i prijateljstava. Naš tim će se pobrinuti da vaše iskustvo bude nezaboravno, a vi samo trebate biti otvoreni za magiju ljubavi.

Ne dozvolite da vam ljubav prođe i dopustite nam da budemo dio vaše najromantičnije priče. Vidimo se u studiju Radija M, gde svaka nota muzike za dobar osjećaj priča ljubavnu priču.

Za više informacija, posjetite našu web stranicu www.radiom.ba ili nas pratite na društvenim mrežama.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista