MENI

1

Longoria ponovo pokazala zašto je jedna od najljepših glumica

Glumica Eva Longoria zasjenila je druge slavne kolegice na otvaranju festivala u Cannesu, iako je odjevna kombinacija bila veoma jednostavna.

Zvijezda je za ovu priliku odlučila da obuče crni uski kombinezon koji je bio savršeno pripijen uz njene obline, a osim velike mašne na desnom ramenu pažnju je privukao duboki prorez na dekolteu koji se protezao skoro do pupka.

Eva je uz to imala visoki rep, a nije skidala osmijeh koji je vjerovatno bio i najljepši dio njene pojave. Paparaci su je uspjeli uhvatiti na izlasku iz hotela, a prije ulaska u taksi, Eva je veselo mahala obožavateljima.

Eleganciju nije zaboravila ni ranije, kad je prošetala crvenim tepihom festivala i pozirala fotografima. Za premijeru jednog od filmova, Eva je obukla crnu prozirnu haljinu sa zanimljivim detaljima na bretele, a ispod tankog materijala na nekim su se mjestima nazirale noge i tijelo.

Kombinaciju je dodatno podigla crnom ogrlicom s dijamantima, a nekoliko fotografija podijelila je i na Instagramu, pohvalivši veče otvaranja i organizatore ovog prestižnog festivala.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista