MENI

image-372

Miranda Kerr rodila četvrtog sina: Naša mala zraka sunca

Uspješna manekenka, danas poslovna žena, Miranda Kerr (40) na svijet je donijela četvrtog sina.

Dječak je dobio ime Pierre Kerr Spiegel.

“Presretni smo zbog dolaska našeg malog sunčevog zraka”, objavila je ponosna mama Miranda.

“Ne možemo biti više uzbuđeni što dočekujemo našeg četvrtog sina. Osjećam se veoma blagoslovljeno”, objavila je Miranda na društvenim mrežama.

Kerr je također podijelila sliku cvijeća, smještenog uz par žutih dječijih čarapa i dječiju plavu dekicu na kojoj je pisalo “Pierre”.To je Mirandino treće dijete sa Evanom Spiegelom (33), sa kojim ima i Mylesa (4) i Harta (5).

Sina Flynna (12) je dobila sa bivšim suprugom Orlandom Bloomom (46).

Kerr je prošle godine rekla za Vogue Australia da je oduvijek željela imati više sinova. „Jednostavno volim da budem majka i oduvijek sam željela tri dječaka, tako da se osjećam sretno što imam tri zdrava dječaka“, rekla je tada.Za Mirandu je porodica prioritet broj jedan, a onda posao pa njena kompanija, koja je kao još jedna beba, a onda, nažalost, prijatelji, “ali to neće biti tako zauvijek”, kazala je u ranijem intervjuu.

Puno ime njenog najstarijeg sina je Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, a nosi ga po njenoj srednjoškolskoj ljubavi Christopheru Middlebrooku, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je bio tinejdžer.

„Chris i ja smo izlazili dvije godine“, objasnila je ona. “Nakon što je umro, napisala sam mu pismo u kojem sam pisala da se nadam da ću na neki način nazvati svoje prvo dijete po njemu. Rekla sam Orlandu, a on je bio taj koji je rekao da će to rado učiniti. Orlando je dobar momak”, izjavila je.

Hart je dobio ime po Spiegelovom djedu.

Uprkos slatkim riječima koje upućuje svojoj djeci, Kerr drži njihove profile privatnim.

Ona rijetko dijeli fotografije svojih beba na društvenim mrežama, a ne pojavljuje se ni u javnosti sa njima.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista