MENI

pjevacica-prekinula-sutnju-o-incidentu-u-cannesu-otkriveni-detalji-svadje-sa-zastitarkom-kelly-rowland_6650446b31a5b

Pjevačica prekinula šutnju o incidentu u Cannesu, otkriveni detalji svađe sa zaštitarkom

Pjevačica Kelly Rowland prekinula je šutnju o incidentu s crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu, čija je snimka vrlo brzo obišla svijet.

Ova 43-godišnja bivša članica Destiny‘s Childa je tvrdila da postoje druge žene koje nisu izgledale poput nje, a koje su tretirane drugačije.

– Žena zna što se desilo. Znam što se desilo – rekla je i dodala kako i ona “ima granicu i to je to”.

– Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu – dodatno je pojasnila što se desilo kada je prisustvovala premijeri francuskog filma “Marcello Mio”, u crvenoj lepršavoj haljini. Tada su mnogi primijetili da se posvađala s članicom osiguranja.Naime, zaštitarka je podigla ruku kako bi je odvela do mjesta događaja, a Kelly je reagovala podosta bijesno. Podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. U toj situaciji, činilo se da zaštitarka mahnito odgovara Kelly, koja se oštro okrenula i nastavila svoju tiradu dok se penjala ostalim stepenicama.

Inače, stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je Kelly zapravo rekla tokom burne interakcije s Francuskinjom.

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je zaštitarka stala na haljinu, na što joj je Kelly odgovorila: “U redu je”. Međutim, članica osiguranja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promjenu raspoloženja kod Kelly koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

– Nisi mi ti mama – vikala je.

Izvori bliski pjevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi osiguranja bili agresivni.

– Osobe kojima je posao pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Kelly je to pokušala ignorisati. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavaoce i pomagala paparazzima da je slikaju – rekli su za Daily Mail, te dodali da pjevačicu nije briga hoće li ispasti diva, jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.

Doduše, ovo nije jedini iznenađujući potez Kelly Rowland u posljednje vrijeme. Pjevačica je ranije u februaru napustila gostovanje u showu “Today”. U početku se vjerovalo da nije bila zadovoljna garderobom, ali u međuvremenu su izvori potvrdili da je napustila show zbog nepoštovanja suvoditeljice, koja ju je “agresivno” ispitivala o nekadašnjoj kolegici Beyonce, umjesto o novom filmu koji je trebala promovisati, javlja Jutarnji.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista