MENI

Slavimo 33 godine Radio M-02

Proslava 33. rođendana Radija M: “Oslanjajući se na tradiciju, pružamo vrhunski kvalitet osluškujući trendove i zahtjeve naših slušaoca”

Danas sa ponosom obilježavamo 33 godine postojanja i uspješnog rada Radija M. Od našeg osnivanja 1990. godine, predani smo pružanju kvalitetnog programskog sadržaja i najvećih hitova muzike za dobar osjećaj slušaocima širom Bosne i Hercegovine i regije. Ovaj značajan datum za nas, ne samo da je povod za slavlje, već je i prilika da se zahvalimo našoj vjernoj publici na podršci i povjerenju koje su nam ukazali tokom svih ovih godina.

Radio M je sinonim za vrhunski kvalitet programa i neprekidnu posvećenost slušaocima. Naša radio stanica je postala omiljena destinacija za sve generacije koje žele uživati u najvećim hitovima muzike za dobar osjećaj, koju svakodnevno biramo s posebnom pažnjom i strašću. Sa zadovoljstvom smo bili dio brojnih trenutaka radosti, zabave i uspomena naših slušaoca i poslovnih partnera, nastavljajući i u godinama koje nam dolaze.

Osim radijskog programa, ponosni smo i na portal www.radiom.ba. Ovaj moderni, user- friendly portal, omogućuje našim slušaocima da prate naš program uživo, pristupaju najnovijim vijestima iz svijeta muzike i zabave, kao i da uživaju u video live prenosima iz studija. Naša mreža  sedam digitalnih radio kanala bez live programa i reklama također nudi bogat izbor muzike za sve ukuse i raspoloženja (Radio M plus, Radio M Ex-Yu, Radio M Evergreen, Radio M Narodna, Radio M Café, Radio M Gym, Radio M Love Music).

Radio M je prva privatna radio stanica na Balkanu te shodno tome najstarija komercijalna radio stanica, što je rezultat naše posvećenosti i inovativnosti tokom protekle 33 godine. Svjesni smo da naša odgovornost prema slušaocima i poslovnim partnerima raste iz godine u godinu te smo uvijek spremni prilagođavati se novim trendovima i tehnologijama kako bismo im pružili najbolje moguće iskustvo slušanja i odgovorili na njihove zahtjeve.

Želimo izraziti iskrenu zahvalnost našim slušaocima, klijentima i poslovnim partnerima na podršci i saradnji koju smo imali tokom ovih godina, kao i onima koji će nam se pridružiti u budućnosti.

Nastavit ćemo ulagati napore da opravdamo povjerenje koje ste nam ukazali uz kontinuirano pružanje vrhunskog kvalitetnog programskog sadržaja, najnovijih hitova, premijera, projekata i aktuelnih informacija iz svijeta muzike i zabave. Naša misija ostaje nepromijenjena – da budemo vaša najdraža radio stanica koja vam pruža osjećaj radosti, inspiracije i  povezanosti uz muziku za dobar osjećaj.

Vaša podrška nas je vodila kroz sve izazove i inspirisala da budemo inovativni i kreativni u pružanju programa u kojem svakodnevno uživate.

Hvala vam što ste bili i što ćete uvijek biti dio naše radijske porodice. Radujemo se mnogim godinama zajedničkog slušanja i stvaranja uspomena

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista