MENI

Screenshot 2024-04-18 151424

Rihanna ponovo iznenadila novom frizurom

Poznata pjevačica stigla je u London zbog predstavljanja saradnje Fenty x Puma, iznova dokazujući svoju vještinu transformacije kada je u pitanju frizura.

Rihanna, poznata po svojoj hrabrosti u eksperimentisanju s modom i frizurama, nedavno je ponovo iznenadila svoje obožavatelje. Nakon što ju je nedavno viđena s izrazito svjetlijom kosom, gotovo platinasto plavom, sada je odlučila za još jednu transformaciju. Na predstavljanje suradnje Fenty x PUMA u Londonu, pojavila se s upečatljivim gustim šiškama koje su sežu gotovo do očiju.

U engleskoj prijestolnici, pjevačica je predstavila liniju Fenty X Puma Creeper Phatty Earth Tone patika, koje je nosila i na samom lansiranju. Njih je kombinovala sa oversize svjetlosivim vunenim kaputom i tamnosivim širokim hlačama na crtu, dok je ispod kaputa nosila košulju iste boje.

Od svojih početaka na sceni, Rihanna je često bila prepoznatljiva po svojim promjenjivim frizurama i bojama kose. Od elegantnih valova do oštrog boba i crne kose, pa čak i vatreno crvenokose ili boje meda, pjevačica s Barbadosa ne boji se eksperimentisanja s izgledom. Često je opisuju kao pravu “beauty kameleonku” kojoj sve odlično stoji, a njezini stilovi odražavaju hrabrost i lični stil.

Svojom pojavom i modnim izborima, Rihanna je promijenila percepciju trudničke mode, pokazujući svoj rastući trbuh s ponosom umjesto da ga pokušava sakriti. Njezina otvorenost i samopouzdanje u trudnoći inspirirali su mnoge slavne dame da slijede njezin primjer. U dobi od 36 godina, Rihanna i dalje ostaje ikona stila koja ne može proći nezapaženo gdje god da se pojavi.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista