MENI

brian-austin-green-e-megan-fox-reazione-1200x900

Sharna Burgess čeka bebu sa bivšim suprugom Megan Fox: “Megan je sama po sebi nevjerojatna žena. Kao što sam ja sama sebi nevjerojatna žena.”

Australijska plesačica Sharna Burgess čeka bebu s momkom Brianom Austinom Greenom. Iako je par želio jednog dana imati djecu, trudnoća ih je iznenadila jer je plesačica pile kontracepcijske tablete. Prinovu očekuju 4 jula.

“Ne znam kako se to moglo dogoditi jer sam pila kontracepcijske pilule. Razmišljali smo da pokušamo zatrudniti sredinom ili krajem ove godine Ali svemir je napravio vlastiti plan”, ispričala je Burgess kroz osmjeh, odgovarajući na pitanja na Instagramu.


“Zaista vjerujemo da se sve događa s razlogom”, nastavila je Burgess. “Definitivno je postojao savršen razlog za ovo i mi potpuno vjerujemo u to. Ionako nam je bilo u planu, pa zašto ne ranije”, objasnila je plesačica.
Plesačici će ovo biti prvo dijete, dok njen partner već ima petoro djece. S bivšom suprugom Megan Fox, ima sinove Noaha, Bodhija te Journeyja dok iz veze s američkom glumicom Vanessom Marcil ima 19-godišnjeg sina Kassiusa.
Na pitanje kako se nosi sa stalnim poređenjima s bivšom Brianovom suprugom Megan Fox, plesačica je odgovorila:

“Inače ne bih odgovarala na ovakva pitanja, ali mislim da se mnoge žene bore s uspoređivanjem s bivšim partnericama sadašnjih ljubavi. Ili s drugim ženama općenito. To je zato što je društvo shvatilo da kompetitivne i da nikako ne možemo biti sretne s onim što jesmo, a da ne želimo ono što ‘ona’ (ma ko to za vas) ima. Uspoređuju se s našim izgledom i težinom više nego što ih zanima bilo što drugo. Tako da je moj odgovor sasvim jednostavan – ja se ne uspoređujem.”


“Megan je sama po sebi nevjerojatna žena. Kao što sam ja sama sebi nevjerojatna žena. Ova predodžba da “slijediš stope” bivših partnera svojeg sadašnjeg partnera je opasna. Ako živiš po toj ideji, onda će te to dovesti i do krajnjeg rezultata – prekida. Ti si jedinstvena žena, ne idi ničijim stopama, napravi svoj put. Kreiraj ga kako želiš”, odgovorila je plesačica.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista