MENI

image-359

Slavna manekenka lansira beauty brend

Iako konkretni proizvodi još nisu otkriveni, obožavatelji pretpostavljaju da će brand staviti naglasak na mirise.

Bella Hadid je neko vrijeme izbjegavala medijsku pažnju i dok mnogi s nestrpljenjem iščekuju njen povratak na modne piste, izgleda da se slavna manekenka odlučila na novi poslovni poduhvat, pišu Žene.ba.

Poput mnogih drugih poznatih osoba, čini se da planira koračati beauty svijetom pokretanjem vlastitog brenda. Podijelila je tajanstveni teaser s svojih preko 60 miliona pratitelja na Instagramu, uz poruku: “Orebella osnovana od strane Belle Khair Hadid. Otkrijte svoju alhemiju 2. maja.”

U opisu profila istakla je da je osnivačica Orebelle, a na profilu brenda pruža mogućnost registracije za poseban poklon prilikom lansiranja linije.

Iako trenutne informacije na Instagramu ne pružaju jasne naznake o vrsti proizvoda, vjerni obožavatelji Belle Hadid pretpostavljaju da će se brend usredotočiti na mirise, uključujući parfeme, mirise za tijelo i kosu. Unatoč tome, prilikom prijave brenda spomenut je i širi raspon proizvoda, uključujući make-up, pa ostaje vidjeti hoće li Bella možda lansirati pudere, rumenila, ruževe ili čak proizvode za nokte.

Postoje i nagađanja među obožavateljima da će Orebellini proizvodi biti dostupni isključivo u maloprodajnom lancu Ulta Beauty. Ovaj zaključak se temelji na Bellinoj objavi početkom februara, gdje pozira pored logotipa Ulte u sjedištu kompanije.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista