Pjevačica je imala priliku da upozna poznatog turskog kuhara Nusreta Gokčea, koji je čak lično sjekao meso za njihov sto.
Tijana Em je podijelila detalje ovog slučajnog i nezaboravnog susreta.
“Sasvim slučajno smo naleteli na njega, nismo znali da će biti baš u tom restoranu. I, kao što to obično biva, zadesilo se da se sretnemo. Bili smo potpuno iznenađeni, ali nam je bilo jako drago, jer ga mnogi ljudi traže po restoranima, ali nikada ga ne sretnu. Tamo smo se upoznali, uspjeli da pričamo sa njim, slikali smo se i sjekao je biftek za našim stolom”, rekla je pjevačica.
Potom je otkrila koliko je koštala večera u tom restoranu.
“Račun za večeru bio je 1.000 eura, a samo 100 eura košta to što Nusret siječe meso. Bilo je zaista predivno, i svakako vrijedi tih para. Ne kajem se i sigurno bih ponovo otišla”, dodala je ona, prenosi Kurir.









