MENI

HYPNOTIC_gr5_1

U Cineplexx Sarajevo stigao napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao “Hitchcockov triler na steroidima”

Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao “Hitchcockov triler na steroidima” sa Ben Affleckom je stigao u Cineplexx Sarajevo.

U filmu “Hipnotiziran” Ben Affleck se našao između iluzije i stvarnosti u novom misterioznom trileru Roberta Rodrigueza naziva “Hipnotiziran”!

Priča prati policijskog detektiva Dannyja Rourkea koji traži svoju nestalu kćer Minnie.

Potraga će ga dovesti do saznanja da je njezin nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rourke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje mijenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet.

Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nevjerojatno nadarene vidovnjakinje, traži tajanstvenog čovjeka za kojeg vjeruje da drži ključ pronalaska nestale djevojke.

Ova originalna priča rijetko je viđena kao centralni zaplet u mainstream filmovima gdje se nevjerojatne stvari događaju u očima likova pod utjecajem hipnoze, a sve to popraćeno je akcijskim segmentima po kojima je redatelj poznat. Hipnotiziran apsolutno može biti na popisu svih ljubitelja akcije i misterija. A je li opasnost stvarna ili je samo iluzija, saznajte u Cineplexxu Sarajevu!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista