MENI

ziv-covjek-naslovna

“Živ čovek” Novi domaći igrani film

Poslije uspješne premijere na ovogodišnjem Beograd Festu, film “Živ Čovek”, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković od 20. maja stiže i na redovne kino repertoare.

Doživite na velikom platnu ovu duboko emotivnu priču o životu, koju su nam na poseban i iskren način dočarali glumci Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi.

Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi” Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin) sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usljed jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje kćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promijeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo željeli da živimo. O posljedicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi. 

Priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.

“Ovo je priča o zbunjenom sredovječnom čovjeku koji se i dalje traži, o čovjeku koji je i dalje mladić i bit će mladić do smrti i poslije smrti. Ovo je priča o trenutku poslije buđenja iz smrti, gdje taj čovjek odluči da prihvati svoj život i da ga da drugima.” o filmu je rekao režiser Oleg Novković.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista