MENI

700x400 čarobni decembar

Čarobni decembar na Radiju M donosi pregršt poklona za sve slušaoce u Bosni i Hercegovini

Zaboravite na sve brige i pridružite se nama u čarobnoj pustolovini gdje svaki dan predstavlja novu priliku za poklone i dijeljenje radosti – jer ko je rekao da se odrasli ne smiju igrati?

Osim romantičnih nota koje vas podsjećaju na najljepše praznične trenutke provedene sa porodicom, Radio M će biti epicentar prazničnih iznenađenja! Svaki dan u decembru donosi novi razlog za osmijeh  uz nagradne kvizove, tajne poklone i mnoštvo veselih trenutaka.

U duhu praznične atmosfere i ljubavi, Radio M najavljuje svoj projekt “Čarobni decembar na Radiju M”, koji će zavesti slušaoce, pratioce i čitaoce portala www.radiom.ba tokom cijelog mjeseca decembra.

Ovaj nezaboravni projekt donosi svakodnevnu dozu magije uz izuzetne nagrade za našu vjernu publiku koja nas  podržava svakog dana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio M (@radiom_bih)

Šta možete očekivati?

Svaki dan tokom decembra imate priliku osvojiti fantastične nagrade. Od uzbudljivih iznenađenja i vrijednih poklona do nezaboravnih iskustava, “Čarobni decembar na Radiju M” pruža priliku za zajedničko uživanje u prazničnom duhu.

Učestvovati je jednostavno! Sve što treba uraditi jeste pratiti Radio M na svim platformama, uključujući i naš portal www.radiom.ba. Pratite nas za najnovije informacije, učestvujte u zabavnim takmičenjima i podijelite prazničnu atmosferu s nama. Svi zainteresovani koji žele učestvovati u nagradnom kvizu mogu se prijaviti na Viber broj Radija M 061 931 131.

Gdje svira muzika za dobar osjećaj, tamo je i čarolija!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista