MENI

800600 (1200 x 800 px)

Čarobni decembar se vratio na Radio M

Mjesec decembar ima posebnu čar u godini zbog praznične atmosfere, novogodišnjih ukrasa i lampica, ali i mnogobrojnih poklona.

Nezamislivo je da postoji osoba koja ne voli poklone i prazničnu atmosferu. Zbog toga Radio M nastavlja sa projektom “Čarobni decembar” gdje će  slušaoci svakodnevno u programu Radija M imati priliku sudjelovati u različitim nagradnim kvizovima, te  osvojiti vrijedne poklone.

Zajedno sa poslovnim partnerima odlučili smo da vas nagradimo noćenjem i bijegom od užurbanog tempa i grada, te da se odmorite u prirodnom ambijentu jednog od hotela. Ovog Čarobnog decembra imat ćete priliku zajedno sa vama dragom osobom provesti noć u Pino Nature Hotel na Trebeviću, Hotel Monti na Igmanu, Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo – MGallery u Tarčinu i romantičnu noć u Hotelu Blanca na Vlašiću.

Pored noćenja tu su vrijedni poklon paketi kompanije Bingo.

Mališani se posebno raduju mjesecu decembru, a i ove godine Djeda Mraz se zove Radio M. Zajedno sa Toys’n’Fun igraonicom i prodavnicom igračaka obradovat ćemo naše mališane sa posebnim paketićima.

Zima nam dolazi, a sa hladnijim danima svjedoci smo sve veće zagađenosti zraka. Pobrinuli smo se i za to, a vaša pluća će pregledati dr. Zehra Dizdarević ili ćete imati priliku osvojiti prečišćivač zraka koji poklanja kompanija Penny Plus.

Hladnije vrijeme je idealna prilika za uživanje u šoljici kafe i mirisu koji opija, a Cafe Brazil nagradit će naše vjerne slušaoce sa dvadeset (20) vrijednih poklon paketa. Šoljica Brazil kafe i film su dobitna kombinacija, a ukoliko je tu Dormeo set deka i jastuk, uživanje će biti upotpunjeno. Međutim Dormeo poklanja i Delimano baking set kako bi vaše jelo bilo spremljeno na najukusniji način. Dormeo je ove godine mislio i na najmlađe te za njih pripremio praznične emotivne sovice.

Nova godina je vrijeme za nove odluke, dok je zima idealno vrijeme za učenje novog jezika. Škola stranih jezika Barbados poklanja kurs engleskog ili njemačkog jezika.

Kako bi ove zime i čarobnog decembra bili zdravi, Medimpex poklanja dva poklon paketa, a u paketima se nalaze po dva proizvoda Arko Royal 1500.

Čarobni decembar može početi!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista