MENI

Radio M 700x400 portal

Čarobni decembar se vraća na Radio M

Radio M je za vas pripremio prazničnu magiju Čarobnog decembra. Čarobni decembar kreiran je da zvukom muzike za dobar osjećaj probudi prazničnu atmosferu koja nas okružuje u mjesecu decembru.

Posebne su emocije kada nam se približavaju praznici i kada smo okruženi nama  voljenim osobama. Nesebično dijelimo radost, smijeh, zabavu i poklone, a Radio M je i ove godine Djeda mraz. Nismo kao iz bajke, jer ne ulazimo kroz dimnjak, ali dolazimo brzo do vašeg srca putem radio predajnika i tu ostajemo. 

Pored zvanične adrese i sjedišta firme, mi ih imamo na hiljade, jer smo zajedno sa vama u domaćinstvima, kancelarijama, automobilima, na svakom vašem koraku… Svakodnevno dijelimo radost i pozitivnu energiju, ali nekada i manje lijepe trenutke koji naše živote čine jednom savršenom cjelinom.

Zahvaljujući vama i vašem povjerenju koje nam ukazujete od 1990. godine mi smo i dalje sa vama.

Od prve realizacije 2020. godine, Čarobni decembar je osvojio srca naših slušaoca, čitatelja i pratitelja na društvenim mrežama. Pokloni, osmijesi, fotografije i suze radosnice su obilježile vrijeme svakodnevnog nagrađivanja tokom mjeseca decembra.

Pozivamo vas da se pridružite Čarobnom decembru na Radiju M koji se ralizuje od 01.12. do 31.12.2022. godine te zajedno sa nama uživate u prazničnoj atmosferi i osvojite jednu od vrijednih nagarada koju smo u saradnji sa našim partnerima pripremili za vas.

Ne zaboravite da je sreća veća kada se dijeli sa drugima.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista