MENI

viber_image_2022-06-02_16-23-26-654

Nagradni kviz – vodimo te u Albaniju

Dolaskom sunca i temperatura u plusu, razmišljamo gdje to provesti svoj godišnji odmor. Radio M zajedno sa Vas Tour Bosnia turističkom agencijom nekoga od vas vodi na more u Albaniju!

Igramo se na Instagramu gdje ćemo pomoću Comment Picker aplikacije izabrati sretnog dobitnika ili dobitnicu, a pravila učešća su vrlo jednostavna.

Sve što je potrebno uraditi jeste zapratiti Radio M i sve profile koje pratimo, kao i profil Vas Tour Bosnia turističke agencije, objavu označiti sa “sviđa mi se”, komentarisati koga biste to poveli na putovanje u Albaniju i objavu podijeliti na svoj profil uz tagovanje Radija M i Vas Tour Bosnia turističke agencije.

Spakujte svoje kofere i pravac u Sunrise Premium hotel. Uživajte u romantičnom ambijentu, osjetite čar i atmosferu luksuza Sunrise Premium hotela, zaljubite se u pješčane plaže i prepustite se valovima albanskog mora.

Najsretniji dobitnik ili dobitnica će uživati sedam noći u luksuznom Sunrise Premium hotelu sa all inclusive uslugom, ali će prevoz morati organizovati u vlastitoj režiji. To podrazumijeva da je sva all inclusive usluga u Sunrise Premium hotelu obezbijeđena osim prevoza.

Igrajte se sa nama sve do 13.06.2022. godine, kada ćemo slaviti 32. rođendan Radija M, ali i nekoga obradovati odmorom u Albaniji.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista