MENI

Zajedno slavimo ljubav Vitapur (700 × 400px)

Zajedno slavimo ljubav

Februar je obojen bojama ljubavi, a mi smo odlučili da prve dvije sedmice mjeseca februara posvetimo svima koji nesebično dijele svoju ljubav. Ljubav je važna i treba se slaviti svakog dana. Pozivamo vas da se pridružite našem projektu “Zajedno slavimo ljubav” i uživate u ljubavnom sadržaju kojeg smo pripremili za vas. Ovaj projekat je namjenjen slavljenju ljubavi i učvršćavanju veza među partnerima.

Dan zaljubljenih se bliži, a mi zajedno sa vama želimo proslaviti mjesec ljubavi. Zbog toga smo se odlučili da nastavimo tradiciju slavljenja ljubavi u programu Radija M i na  društvenim mrežama uz novi projekat “Zajedno slavimo ljubav” koji će se fokusirati na međusobnom dijeljenju emocija te lijepih trenutaka ispunjenih romantičnim notama muzike za dobar osjećaj kroz posebno kreiran i izdvojen sadržaj prilagođen našim slušaocima i pratiocima društvenih mreža.

Osim ljubavnih nota naši gosti će biti poznate ličnosti i velika imena sa javne scene, kao što su glumci, pjevači, voditelji i sportisti koji će sa nama razgovarati na temu ljubavi.

U okviru projekta zajedno sa partnerom Vitapur nagradit ćemo najduži brak u Bosni i Hercegovini. Ukoliko ste to vi ili poznajete takav bračni par očekujemo prijavu na Viber broj 061/931-131 sve do 13. februara do 23 sata i 59 minuta.

Pored muzike za dobar osjećaj, uživajte i u najljepšim ljubavnim ritmovima uz digitalni kanal Radio M Love Music koji donosi romantične ljubavne balade koje će vas svojim tekstovima ponijeti u one nezaboravne trenutke.

Uz naš projekat “Zajedno slavimo ljubav” i digitalni kanal Radio M Love Music doživjet ćete posebnu ljubavnu čaroliju koja će u vama zasigurno probuditi najdublje emocije. Mi ljubav slavimo i dijelimo sa vama svakog dana, a vi nemojte propustiti priliku da budete uz program Radija M.

Pozivamo vas da sa nama podijelite svoju ljubavnu priču.

“Zajedno slavimo ljubav”, podržimo jedni druge i stvarajmo snažne i dugotrajne veze!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista