MENI

image-60

Alen Islamović otkrio tajnu dugog braka: “Sa svojom Marjanom sam 43 godine”

Dan zaljubljenih se bliži, a mi zajedno sa vama želimo proslaviti mjesec ljubavi. Zbog toga smo se odlučili da nastavimo tradiciju slavljenja ljubavi u programu Radija M i na  društvenim mrežama uz novi projekat “Zajedno slavimo ljubav” koji će se fokusirati na međusobnom dijeljenju emocija te lijepih trenutaka ispunjenih romantičnim notama muzike za dobar osjećaj kroz posebno kreiran i izdvojen sadržaj prilagođen našim slušaocima i pratiocima društvenih mreža.

Osim ljubavnih nota naši gosti će biti poznate ličnosti i velika imena sa javne scene, kao što su glumci, pjevači, voditelji i sportisti koji će sa nama razgovarati na temu ljubavi.

Prvi sagovornik u Pozitivnom jutru je bio Alen Islamović, bosanskohercegovački rok pjevač, nekadašnji član grupa Bijelo dugme i Divlje jagode.

Alen je slovio za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa ovih prostora i malo koja žena je uspjela odoljeti njegovom šarmu, ali je njegovo srce pripalo samo jednoj ženi, ženi sa kojom je danas u braku 43 godinu.

Alen je svoju suprugu Marjanu upoznao kad je ona imala 16 godina, a on 22. godine.

Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati”, izjavio je Alen.

Alen nam je u razgovoru otkrio i tajnu dugog braka kao i još mnogo toga, a cijeli razgovor možete pogledati na linku:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista