MENI

403625873_671663594997216_4240313953580150217_n

Maca o seriji “Na rubu pameti”: “Pipa je totalno suprotan od mene. On je dobar.”

Glumac, režiser i voditelj Dragan Marinković Maca trenutno snima novu sezonu serije “Na rubu pameti.” U seriji Elmira Jukića “Na rubu pameti” Dragan ima jednu od glavnih uloga te je za Radio M govorio o novoj sezoni, ali je govorio i o stanju u bh. kinematografiji i svojoj karijeri.

“Divan jedan prodični sitkom, ljudi ga vole, nema psovki. Seriju mogu gledati svi od 7 do 77. Trenutno snimamo novih 30 epizoda, a tačan datum izlaska serije ne znam…” rekao je “Maca”.

Dragan nam je otkrio da na seriji radi ista ekipa sa gostima iz Hrvatske i Srbije jer se kako on kaže dobar tim ne mijenja.

U seriji Dragan igra Fikreta Hodžića zvanog Pipu, fudbalskog menadžera i ugostitelja, Mostarca, a prema riječima Dragana on i njegov lik nemaju ništa zajedničko.

“Pipa je totalno dijametralan i suprotan od mene. On je dobar, čist, tačan,dobrodušan, dobar k’o hljeb, nema kod njega labavo. Zadovoljstvo mi je što ga igram. Ja sam ipak malo kao leptir, a i on je leptir, ali benigni, ja znam biti gadan kad me papci iznerviraju. Papak je gori od atomske bombe,” zaključio je glumac.

Hit komediju “Kakva ti je žena, takav ti je život” Maca će izvesti 25.12.2023. godine u hotelu Hills u Sarajevu. Predstava je izvedena pred više od 100 000 posjetioca, a Dragan se sada našao pred velikim izazovom jer radi na nastavku ove predstave koja će nositi naziv “Kriza srednjih godina.”

“Na nastavku radim već pola godine, godinu, ali predstava neće izaći za godinu, nego možda i za dvije. Ne smije biti lošija od ove, jer je ova predstava sjajna. Mnogo teže je raditi nastavak,” otkrio je Dragan.

Dragan nam je otkrio da li više voli da ga zovu Dragan ili Maca:

“Zovi me kako hoćeš, samo me nemoj tući.”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista